Özellikle kurban bayramlarından aklımızda kalan, kasaba götürdüğümüz bir miktar eti ‘’çeken’’ devasa makineler, aslında el becerisiyle yapılabilen bir işi yerine getiriyor. Büyük bıçaklarla, hızlı el hareketleri sayesinde kıyılabilen et, başta kebap olmak üzere birçok yemekte kullanılabiliyor. Et kıyma makinelerinin kasaplarda yer almadığı dönemlerde, ustalık gerektiren bir iş olan et kıyma, bu makinelerin gelmesiyle beraber, çok kolay ve çabuk hale geldi. Oldukça büyüt boyutlardaki bu makinelerin tepesinden atılan et, aşağı tarafta ve önde bulunan hazneden kıyılmış olarak çıkıyor, bu şekilde paketlenmek veya kullanılmak için hazır hale geliyor. Bugüne kadar sadece et dükkanlarında ve kasaplarda gördüğümüz bu işlem, et kıyma makineleri sayesinde evinizin konforunda size eşlik ediyor. Üstelik, kasaplardaki devasa boyutlardaki makineler yerine, evinize uygun ve pratik cihazlarla, bu işlem artık çok daha kolay. Farklı boyut, tasarım ve özellik seçenekleriyle karşınıza çıkan et kıyma makineleri, her modeliyle size aynı yüksek performansı vaat ediyor. Minso Plus, Rissole ve Torque Plus modelleriyle karşınıza çıkan bu makineler, et kıymayı çok daha kolay ve keyifli bir hale getiriyor.
Bütün makinelerin farklı modelleri ve bu farklı modellerin birbirinden çeşitli özellikleri vardır. Bu özellikler, yapılacak işin boyutuna ve miktarına göre değişir. Ama her modelin yerine getirdiği benzer işlevler ve sahip olduğu özellikler de vardır. Et kıyma makineleri için de aynısı geçerli. Bütün modellerde bulunan ayarlanabilir ve paslanmaz çelik bıçaklar, istediğiniz boyutlarda kıyılmış eti, uzun süre kullanabileceğiniz kalitede bir makine ile elde etmenize olanak sağlıyor. Kaymaz tabanı ve tıkanma riskini engelleyen geri alma fonksiyonu ile yüksek performansı, güvenle, pratik şekilde almanızı sağlayan bu makineler, kolay kullanımları ve kullanıcı dostu aksamları ile konforlu bir kullanım vaat ediyor.